Recensie Schrijverspunt van het ‘Yoga en hardlopen’ boek

Auteur Maja Miklic, die, gezien de inhoud van het boek(je), zeker ervaring heeft met Yoga, beschrijft in dit boek de mogelijkheden van Yoga. In een snelle, scherpe en heldere uitleg omschrijft ze niet alleen vele Yogahoudingen, maar gaat ze ook uitgebreid in op de impact die Yoga op het lichaam heeft. De uitvoerige omschrijving is rijk voorzien van illustraties (nl. zwart-wit foto’s), waardoor een aantrekkelijk boekje ontstaat. De pocket is met een zekere professie ontworpen en bevat een stevige inhoudsopgave. De auteur geeft een heldere, scherpe uitleg met een vlotte schrijfstijl in een prettig te lezen lettertype. Te zien is dat er een goede tekstredactie is geweest, want het boekje is nagenoeg foutloos opgetekend. De afbeeldingen zijn gedrukt in een goede kwaliteit en – hoewel het zwart-wit is – duidelijk zichtbaar. De opmaak is met professie ontworpen. Niet alleen sluiten de lettertypen en alinea’s goed op elkaar aan, ook is er een keurige opsomming, waardoor het geheel geen mengelmoes van zinnen en punten wordt. Nadeel is dat het boekje hierdoor in prijs is gestegen. Maar alle respect hiervoor. Duidelijk is namelijk dat er veel tijd en geld is geïnvesteerd en zeker lezenswaardig genoeg voor deze prijs. Voor Yoga-liefhebbers zeker een must, voor “beginners” een aanrader. – © Schrijverspunt

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s