Beweeg met mate

Het is belangrijk om alles met mate te doen en balans te houden tussen beweging en rust, spanning en ontspanning. Hoe meer we hardlopen of yoga doen, hoe beter we ons gaan voelen. Probeer jezelf ook niet met anderen te vergelijken. Luister naar je lichaam en ga niet over je grenzen heen. Samtosha betekent tevredenheid. Niet alleen in het leven, maar ook bij yoga en tijdens het hardlopen. Tevreden zijn met de huidige conditie van je lichaam en langzaam aan verbetering gaan werken is de sleutel. Tevreden zijn is de weg naar de eenwording. Wanneer we onszelf overbelasten, raken we uit balans en het immuunsysteem wordt zwakker. Het afweersysteem wordt minder effectief. In combinatie met ongezond voedsel, weinig slaap en veel stress raken we vermoeid, hebben we steeds minder energie of worden we ziek.

YogaRunCard1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s