Yogasoorten en stijlen

Er zijn veel verschillende yogavormen waar je uit kunt kiezen. Hierin vind je ook trainingen die weinig met yoga gemeen hebben. Dat komt omdat iedereen een eigen yogastijl kan bedenken. Als beginner ben je overgeleverd aan een “yogajungle“ en het beste is om op je eigen intuïtie te vertrouwen. Wanneer een bepaalde leraar of manier van lesgeven je niet bevalt, ga dan verder zoeken. Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij de leraar en bij de yogastijl. Eigen-wijs-heid trainen is essentieel. De basis van alle stijlen is hatha yoga. Het is aan te raden om hiermee te beginnen. Naast de hatha yoga onder begeleiding kun je voor jezelf ook face- en office yoga doen. Aan het eind van een drukke dag is yoga nidra zeer aan te raden. Die kun je ook op een cd meedoen want yoga nidra doe je in de lijkhouding.

RUNVIDEOS4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s