De gifstoffen in het lichaam

We zijn verbonden met elkaar en met de omgeving. De omgeving is alles wat buiten onze eerste huid ligt. De tweede huid zijn onze darmen. Wat vandaag in onze darmen te vinden is, was gisteren een deel van de natuur. Alles wat we via de eerste en tweede huid binnenkrijgen, neemt het lichaam op. Hiervan worden nieuwe lichaamscellen gebouwd. Het is dus heel belangrijk om bewust om te gaan met alles wat we tot ons nemen. Ook via cosmetica kunnen we schadelijke stoffen binnenkrijgen. Ama (een ayurvedisch begrip) zijn de gifstoffen in het lichaam. Alles wat niet goed verteerd wordt, vormt ama. Symptomen van ama in het lichaam zijn: slechte spijsvertering, dikke laag op de tong, troebele urine, winderigheid en vermoeidheid. Te veel giftige afvalstoffen in het lichaam veroorzaken zowel lichamelijke als psychische klachten. Wanneer we ongezond leven, raken we uit balans. De natuur geneest ons het best. Met een ongezonde levensstijl werken we steeds tegen de natuur. – Gezond leven met yoga, Maja Miklic

Spijsvertering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s