Gezondheid is meer dan…

Gezondheid is het meest waardevolle wat we hebben. Pas wanneer we ziek zijn, beseffen we hoe geweldig het is om gezond te zijn. De meerderheid van de mensen spendeert de eerste helft van zijn leven met geld verdienen en verspilt daarmee zijn gezondheid. De tweede helft van hun leven geven ze weer geld uit om hun gezondheid terug te krijgen. Wanneer we eenmaal chronische klachten krijgen, is het al te laat. Voorkomen van ziektes is beter dan genezen. Met yoga houden we het lichaam gezond en de geest ontspannen. Yoga is het beste medicijn wanneer je het regelmatig beoefent. Een gezonde balans in het leven is goud waard. – Uit het ‘Gezond leven met yoga’ boekje van Maja Miklic

Ziekte is niets dan disharmonie, en het geheim van gezondheid schuilt in harmonie. – Inayat Khan

Gezondheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s