Hardlopen in Rotterdam

In Rotterdam kun je niet niet hardlopen want bijna iedereen loopt hard. Het hoort ook bij de stad. Rotterdam is een dynamische stad en dat voel je ook als je in het hart van de stad bent. Op zondagochtend zie je ze rennen door de Erasmusbrug en langs de Maas. Ook de Kralingse Plas en Zuiderpark zijn populair bij de hardlopers in Rotterdam. Hardlopen is goed voor de conditie, gezond voor het hart en bloedvaten en het kan ontspannend zijn. Zeker als je in de natuur loopt. Maar de spieren worden soms stijf en je krijgt last van de krampen in je benen. Ook kun je problemen krijgen met de gewrichten, onderrug of rugwervels als je het hardlopen forceert. En daarom is yoga zo sterk aanbevolen als combinatie met hardlopen.

YogaRunRotterdam2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s