Massage en voetreflexzonetherapie

Massagetherapieën bevorderen en ondersteunen de gezondheid. Massage brengt ontspanning, het verhoogt het immuunsysteem en de doorbloeding wordt beter. De gifstoffen worden gedeeltelijk verwijderd. Omdat we ons lichaam niet zelf kunnen masseren is voetreflextherapie een goed alternatief. Tijdens voetreflextherapie worden de blokkades in het lichaam opgeheven. Door het lichaam lopen energiebanen die onder andere in de voeten en handen eindigen. Deze reflexpunten corresponderen met de organen, botten, gewrichten en weefsels in het lichaam. De harmonie tussen het lichaam en de geest wordt hersteld. De voetreflexzone- en massagetherapieën worden al sinds duizenden jaren in India, China, Japan en Egypte gebruikt om de gezondheid te bevorderen. – Gezond leven met yoga, Maja Miklic

Voetmassage

Als ondersteuning van de yogabeoefening is een wekelijkse voetreflexzonetherapie aanbevolen. Met de duim en de wijsvinger gaan we langs de belangrijkste punten op de voeten en handen. Wanneer een drukpunt pijnlijk is, drukken we niet te lang op dat punt. Reflexzonetherapie helpt bij overspannenheid, hoofdpijn, vermoeidheid, maag- en darmklachten, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen, rug- en onderrugklachten. – Gezond leven met yoga, Maja Miklic

Wellness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s