RunAway

Yoga en hardlopen in Slovenië

Gezondheid is meer dan alleen de afwezigheid van ziektes. Yoga- en (hard)loopreis naar Slovenië is ideaal om je weer helemaal op te laden. Door yoga, tijd voor jezelf, wandelen en/of hardlopen, genieten van de rust en mooie natuur kom je weer helemaal in balans.

Slovenië

Slovenië is een republiek gelegen ten zuiden van de Alpen en staat bekend als land van bergen, meren, rivieren en watervallen. Slovenië wordt omringd door Oostenrijk, Italië, Kroatië, Hongarije en de Adriatische zee. Het land is door de toerist nog niet echt ontdekt, maar heeft best veel te bieden.

Het klopt inderdaad wat de reclame belooft: ‘Slovenië, land aan de zonnige kant van de Alpen, dat veel bijzonders te bieden heeft. U kunt Slovenië in enkele uren doorkruisen: van de Alpen tot de Adriatische kust; van het schrale karstplateau met zijn fantastische druipsteengrotten in het westen tot de zacht glooiende wijnstadje Maribor via het barokke Ljubljana tot aan de Venetiaans getinte havenstadjes Koper, Izola en Piran. – Uit ‘ReisGids Slovenië’ boekje

Het programma

Elke dag gaan we lekker in de bossen en langs het water wandelen en we gaan adem-, meditatie- en yogaoefeningen doen.

HET BASIS PROGRAMMA:

  • 7 keer 1,5 uur yoga (hatha yoga, detox en yoga nidra)
  • ademhaling- en ontspanningstechnieken met meditatie
  • 2 keer 1 uur ayurveda en chakraleer
  • yogische kennis met verdieping
  • hardlopen en/of wandelen.

 

Yogareizen naar SLOVENIË in 2019

Naar de Sloveense kust: PIRAN, STRUNJAN, PORTOROZ
Een 5-daagse yogareis naar Piran met de Sloveense yogadocente Maja is een ideale combinatie van alles wat nodig is om compleet tot rust te komen. Piran is de parel aan de Adriatische Zee. De nauwe middeleeuwse straatjes, de Venetiaans-gotische gebouwen, het gezellige hoofdplein en de Mediterrane sfeer geven deze stad een unieke warmte. Klik hier voor meer informaties.

Naar de Sloveense meren en Alpen: BOHINJ, BLED, TRIGLAV PARK
Een 5-daagse yogareis naar Bohinj met de Sloveense yogadocente Maja is een ideale combinatie van alles wat nodig is om compleet tot rust te komen. Het meer van Bohinj met haar verbluffende schoonheid is gelegen in het hart van het Triglav Nationaal Park in de JulianAlpen, gelegen in het noordwesten van Slovenië. Klik hier voor meer informaties.